Mikä frendi.net on?

frendi.net on sovellus kavereiden, juttuseuran ja uusien tuttavuuksien tai deittiseuran hakuun. Voit selata muiden käyttäjien ilmoituksia ja ottaa yhteyttä ilmoituksessa näytettävien yhteystietojen avulla, kuten Kik Messengerissä, Snapchatissa tai Instagramissa. Uudessa sovelluksessa voit myös jutella muille käyttäjille ilman erillistä viestisovellusta.

Lisää oma profiilisi ja ilmoituksesi näkyy muille käyttäjille, ja he voivat ottaa yhteyttä sinuun.

Miten lisään profiilin?

Avaa sovellus ja avaa päävalikko vasemmalta ylhäältä, ja valitse "Profiili". Täytä perustiedot ja lisää oma kuva, ja paina tallennuspainiketta.

Kun olet täyttänyt perustiedot, pääset täydentämään ilmoitusta omalla tekstillä ja tägeillä.

Mitä ei kannata lisätä?

1. Myynti- tai ostoilmoituksia
2. Asiattomia, hyvän maun vastaisia kuvia, tai kuvia joissa et esiinny itse
3. Laittomaan toimintaan kehottavia sisältöjä

Nämä poistetaan ylläpidon harkinnan mukaan ja ilmoituksien perusteella.

Siirry sovellukseen tästä

Voinko poistaa profiilin?

Kyllä, kirjaudu sovellukseen, avaa valikosta oma profiili ja välilehti Omat. Avaa ilmoitus jonka haluat poistaa, valitse "Poista"

Mikäli joku on käyttänyt tietojasi kuten kuvaasi väärin, ilmianna ilmoitus sovelluksesta.

Voit poistaa Kik-nimelläsi tehdyn ilmoituksen alla olevasta linkistä. Sinun tulee pystyä varmentamaan, että olet Kik-nimimerkin omistaja.

Poista ilmoitus Kik-nimellä

Kuinka voin ottaa yhteyttä?

Lähetä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä. Mikäli asiasi koskee tiettyä ilmoitusta, avaa se sovelluksessa ja klikkaa valintaa "Asiaton" profiilin yhteydessä.

Lähetä yhteydenottopyyntö tästä

Tärkeää: mikäli ilmoitat asiatonta sisältöä, emme voi välttämättä poistaa profiileja vain yhden ilmiannon perusteella, mikäli ilmiannon perusteita ei voi helposti varmistaa! Kerro siis aina riittävästi tietoja, kuten mistä kuvat on kopioitu.